Agro Conex - Despre noi

Despre noi

Agro Conex este o companie românească, specializată în transport pneumatic și pentru manipularea produselor procesate. Înființată în anul 1994, având sediul central în orașul Constanta, Agro Conex s-a identificat în timp ca fiind o soluție pentru agicultură la nivel național, contribuind prin vanzarea de masini agricole.

O importantă creștere a economiei României se datorează agriculturii.

Preocuparea majoră a Companiei Agro Conex este cea de a pune la dispoziția clienților utilaje si masini agricole, asigurând în același timp service-ul utilajelor si masinilor agricole, știind că succesul garantat întotdeauna va depinde de prioritizarea clientului și încrederea într-o colaborare puternică și de durată.

Agro Conex este unul din principalii distribuitori din sectorul utilajelor agricole pentru tractoare, semănători, mașini prelucrare sol, uscătoare cereale, selectoare, utilaje pentru manipularea cerealelor, rakes, cositoare, echipamente pentru furaje, utilaje pentru pregătire pat germinativ, combine de recoltat, prese de balotat, utilaje pentru manipularea materialelor.

La toate aceste produse, pe lângă distribuția lor, Agro Conex asigură garanția calității, service-ul și piesele de schimb, în acest fel fiind mereu la dispoziția și în ajutorul clienților companiei.

În condițiile unei dezvoltări continue în domeniul agricol, important sector în economia românească, compania noastră vine în sprijinul clienților cu produse și servicii de înaltă calitate.

Cu ajutorul partenerilor nostri, acoperim nevoile clientilor, astfel:

Fantini: Companie italiană, în întregime dedicată producției agricole, inclusiv stocarea de produse agricole. Activitatea de bază a Companiei Fantini constă în importuri și exporturi de floarea soarelui și porumb, de gestionarea vânzărilor, incluzând operațiunile de marketing și de dezvoltare a partenerilor Fantini.

Kioti: Companie americană, specializată în creșterea și dezvoltarea tehnologiei tractoarelor. Anii de experiență în acest domeniu, plasează Kioti în topul preferințelor clienților, furnizând produse de înaltă calitate, piese de schimb, instruire și suport constant.

Kongskilde: Companie ce provine din Danemarca, specializată în pregătirea solului de miriște, de a recolta, dezvoltă metode și echipament de cultivare a solului și de îngrijire a plantelor comercializate sub brand-ul companiei.

Massey Ferguson: Este una dintre cele mai importante mărci mondiale de tractoare și o forță a industriei mondiale de recoltare agricolă.

Papadopoulus: Lideri în producție și export, companie grecească, cu un bogat portofoliu, cu o activitate continuă într-un ritm dinamic, partener de încredere al Agro Conex.

Overum: Companie daneză, specializată în utilaje agricole, specializată în confecționarea și distribuția plugurilor agricole. Overum, ramură a Kongskilde Company, pune la dispoziția partenerilor produse, piese și servicii de calitate superioară, tehnologia fiind tema de bază a inovației în domeniul utilajelor agricole.